Souhlas se zpracováním cookies

Identifikace správce: společnost ZLÍN ROBOTICS s.r.o., se sídlem K Teplinám 619, 76315 Slušovice, IČ: 06594727, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 103090.

V souladu s ustanoveními Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob, v souvislosti se zpracováním osobních údajů (dále jen „Nařízení“) souhlasím tímto s tím, aby výše uvedená společnost (dále jen „správce“) zpracovávala mnou poskytnuté osobní údaje (dále jen osobní údaje), a to:

  • cookies

pro účely:

  • statistické (např. doba vaší návštěvy našich stránek, nejčastěji používaná část webu apod.),
  • preferenční (např. identifikace prohlížeče, jazykové nastavení apod.),
  • marketingové a reklamní (např. personalizace reklamy, statistika vyhledávání apod.),
  • ostatní (jiné nezařazené technické účely).

Souhlas je možno nastavit pro všechny (tlačítko ,,Ano, souhlasím“, respektive tlačítko ,,Přijmout všechny soubory cookies“ při dalším nastavení) nebo pouze pro některé účely (zaškrtnutím příslušné části), případně je možné zamítnout vše (tlačítko ,,Nesouhlasím“, respektive tlačítko ,,Příjmout pouze nezbytné soubory cookies“ při dalším nastavení).

Při udělení souhlasu s marketingovými a preferenčními cookies může docházet k profilování.

Poskytnutí údajů k účelům zpracování dle tohoto souhlasu je dobrovolné.

Beru na vědomí, že mám právo:

  • požadovat přístup k mým osobním údajům (čl. 15 Nařízení),
  • požadovat opravu či výmaz mých osobních údajů (čl. 16 a 17 Nařízení),
  • požadovat omezení zpracování (čl. 18 Nařízení),
  • vznést námitku proti zpracování (čl. 21 Nařízení),
  • na přenositelnost osobních údajů (čl. 20 Nařízení),
  • podat stížnost proti zpracování osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Byl/a jsem poučen/a, že mám v souladu s Nařízením právo kdykoliv odvolat svůj souhlas pomocí tohoto odkazu.

Veškeré informace včetně možnosti výkonu svých práv, způsobu odvolání souhlasu a doby uložení jednotlivých cookies najdete v dokumentu Cookies  a dokumentu Zásady ochrany osobních údajů.

Joomla SEF URLs by Artio

is a registered trademark of ZLÍN ROBOTICS s.r.o.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+420 573 034 358

ZLÍN ROBOTICS s.r.o.
K Teplinám 619, 76315 Slušovice, Czech Republic.
CRN: 06594727, VAT Reg. No.: CZ06594727
Registered in the Commercial Register maintained by the Regional Court in Brno, file mark C103090